123Bouwstenen - Ninjago hebben wij beschikbaar

Ninjago is gevonden op 123Bouwstenen.nl

Wij hebben Ninjago gevonden tussen onze producten, bekijk hieronder de resultaten. Via de link Alle info... krijg je alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kun je simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.
Resultaten 1 tot 49 (van de 74 resultaten)


70624 Lego Ninjago - Vermillion Invasievoertuig

70624 Lego Ninjago - Vermillion Invasievoertuig op 123Bouwstenen.nl
De stoere Zane durft het aan om het moerasgebied in het Vermilliongebied te betreden. Ga je met hem mee op avontuur? Halverwege zijn tocht komt hij oog in oog te staan met Slackjaw en Raggm ..

70601 Lego Ninjago Haaienvliegtuig

70601 Lego Ninjago Haaienvliegtuig op 123Bouwstenen.nl
Stuur je drone naar deze fantastische straaljager met zijn scherpe zwaarden, boordgeschut en allerlei coole piraatdetails. Wees voor zichtig: het haaienvliegtuig kan op elk moment een bomba ..

70736 Lego Ninjago Aanval van de Moro Draak

70736 Lego Ninjago Aanval van de Moro Draak op 123Bouwstenen.nl
Er dreigt gevaar - Morro heeft de Groene Ninja in zijn macht! Hij nadert vanuit de lucht de tombe van de eerste Spinjitzu meester op de rug van zijn reusachtige draak, om het Rijkskristal t ..

70589 Lego Ninjago Rock Roader

70589 Lego Ninjago Rock Roader op 123Bouwstenen.nl
Met zijn machtige terreinbanden en oersterke vering kan dit voertuig zich een weg banen door alle soorten terreinen. Als het basiskamp van het Stenen Leger in zicht komt, open je het vuur m ..

70603 Lego Ninjago Aanvalszeppelin

70603 Lego Ninjago Aanvalszeppelin op 123Bouwstenen.nl
Pas op voor het krachtige boordgeschut van de aanvalszeppelin en voor het dynamiet dat door een luik in de vloer wordt gedropt. Open het vuur met de ijsnopschieters van je flyer en enter he ..

70592 Lego Ninjago Redding M.E.C.

70592 Lego Ninjago Redding M.E.C. op 123Bouwstenen.nl
Zet Ronin in de cockpit van zijn mecha en maak je gereed voor de strijd. Met zijn machtige wapens en een speciale opbergruimte voor gestolen goederen is dit de ideale machine voor een premi ..

70593 Lego Ninjago De Groene NRC Draak

70593 Lego Ninjago De Groene NRC Draak op 123Bouwstenen.nl
Zet groene ninja Lloyd in het zadel, grijp de teugel-kettingen en scheer door de lucht. Sla met de enorme vleugels van de groene NRG draak, stijg hoog op en val de uitkijktoren van de lucht ..

70595 Lego Ninjago Ultra Stealth Raider

70595 Lego Ninjago Ultra Stealth Raider op 123Bouwstenen.nl
De Super Sonic Raider is geheel verbouwd en verbeterd tot de Ultra Stealth Raider en is nu klaar voor de strijd tegen Meester Yang, Meester Chen en Eyezorai. Zet de ninja-helden in de cockp ..

70596 Lego Ninjago Samurai Grotten Chaos

70596 Lego Ninjago Samurai Grotten Chaos op 123Bouwstenen.nl
Bouw de straaljager op het hi-tech uitvinder lanceerplatform, maar kijk uit: de oude vijanden Pythor, Generaal Kozu, een Stenen Leger strijder en Generaal Cryptor breken in om alle samurai ..
Vanaf €119,99

70604 Lego Ninjago Tiger Widow Eiland

70604 Lego Ninjago Tiger Widow Eiland op 123Bouwstenen.nl
De gevreesde Dogshank komt eraan, met haar enorme ankerwapen. Verdedig je met Nya’s katana en gooi kokosnoten op het hoofd van Dogshank vanuit de toren en de luchtballon van Sensei Wu. Pa ..

70734 Lego Ninjago Draak van Meester Wu

70734 Lego Ninjago Draak van Meester Wu op 123Bouwstenen.nl
Verdedig het Aero-zwaard met de draak van Meester Wu tegen Boogschiet-meester Soul Archer en zijn Spokenleger! Ontwijk de schijven die de Spoken uit hun behekste riksja schieten en beantwoo ..

70600 Lego Ninjago Motorachtervolging

70600 Lego Ninjago Motorachtervolging op 123Bouwstenen.nl
Neem de flyer van de luchtpiraat onder vuur met de verborgen boordkanonnen op de motor van Kai. Ontwijk de bommen uit de flyer en be stook de luchtpiraat met het waterkanon op de machtige m ..

10722 Lego Junior Ninjago Slangenduel

10722 Lego Junior Ninjago Slangenduel op 123Bouwstenen.nl
Beleef de actie in LEGO Juniors NINJAGO en help Kai in zijn strijd om de gouden slangenstaf tegen Lasha de slangachtige schurk. Inclusief super ninja-auto, een motor en andere accessoires. ..

10725 Lego Juniors Ninjago Verlopen tempel

10725 Lego Juniors Ninjago Verlopen tempel op 123Bouwstenen.nl
Baan je samen met Lloyd een weg door de Verloren Tempel om het Vuurzwaard te heroveren. Kijk uit voor de hete lava, de zaagbladen en de zwiepende bijl! Als de slangenschurk in zijn helikopt ..

Lego Dimensions Ninjago team pack - 71207

Lego Dimensions Ninjago team pack - 71207 op 123Bouwstenen.nl
Lego Dimensions Ninjago team pack, set nr. 71207.Breid je game uit met het LEGO Dimensions Ninjago Team Pack. Dit pack bevat twee minifiguren, een voertuig en een gadget om mee te bouwen en ..

Lego Dimensions Ninjago Jay fun pack - 71215

Lego Dimensions Ninjago Jay fun pack - 71215 op 123Bouwstenen.nl
Lego Dimensions Ninjago Jay fun pack, set nr. 71215.Breid je game uit met het LEGO Dimensions Ninjago Jay Fun Pack.Dit pack bevat een minifiguur en een voertuig om mee te bouwen en in-game ..

Lego Dimensions Ninjago Nya fun pack - 71216

Lego Dimensions Ninjago Nya fun pack - 71216 op 123Bouwstenen.nl
Lego Dimensions Ninjago Nya fun pack, set nr. 71216.Breid je game uit met het LEGO Dimensions Ninjago Nya Fun Pack.Dit pack bevat een minifiguur en een voertuig om mee te bouwen en in-game ..

Lego Dimensions Ninjago Zane fun pack - 71217

Lego Dimensions Ninjago Zane fun pack - 71217 op 123Bouwstenen.nl
Lego Dimensions Ninjago Zane fun pack, set nr. 71217.Breid je game uit met het LEGO Dimensions Ninjago Zane Fun Pack.Dit pack bevat een minifiguur en een voertuig om mee te bouwen en in-gam ..

Lego Dimensions Ninjago Sensei Wu fun pack - 71234

Lego Dimensions Ninjago Sensei Wu fun pack - 71234 op 123Bouwstenen.nl
Lego Dimensions Ninjago Sensei Wu fun pack, set nr. 71234.Breid je game uit met het LEGO Dimensions Ninjago Sensei Wu Fun Pack.Dit pack bevat een minifiguur en een voertuig om mee te bouwen ..

LEGO Ninjago: Salvage M.E.C. (70592)

LEGO Ninjago: Salvage M.E.C. (70592) op 123Bouwstenen.nl
Lego Ninjago: Salvage M.E.C. Zet Ronin in de cockpit van zijn mecha en maak je gereed voor de strijd. Met zijn machtige wapens en een speciale opbergruimte voor gestolen goederen is dit de ..

LEGO hoofdlamp Ninjago Kai 7 cm

LEGO hoofdlamp Ninjago Kai 7 cm op 123Bouwstenen.nl
LEGO hoofdlamp Ninjago Kai Speel door als het donker wordt met deze hoofdlamp van Kai. Dit beweegbare minifiguur heeft twee moderne LED lampen in zijn benen, hierdoor zijn de lampen in vers ..

LEGO Ninjago: nachtlamp Jay blauw

LEGO Ninjago: nachtlamp Jay blauw op 123Bouwstenen.nl
LEGO Ninjago: nachtlamp Jay Versier jouw kamer met deze stoere LEGO Ninjago lamp. De lamp heeft vier LED lampjes, die een zacht licht in de kinderkamer verspreidden. Na 30 minuten schakelt ..

LEGO Ninjago: nachtlamp Kai rood

LEGO Ninjago: nachtlamp Kai rood op 123Bouwstenen.nl
LEGO Ninjago: nachtlamp Kai Versier jouw kamer met deze stoere LEGO Ninjago lamp. De lamp heeft vier LED lampjes, die een zacht licht in de kinderkamer verspreidden. Na 30 minuten schakelt ..

LEGO Ninjago: Jay sleutelhanger 7 cm

LEGO Ninjago: Jay sleutelhanger 7 cm op 123Bouwstenen.nl
LEGO Ninjago: Jay sleutelhanger Breng licht in de duisternis met deze stoere sleutelhanger. Dankzij de twee felle LED lampen in zijn benen, heb jij altijd een lamp bij de hand. Druk op de b ..

LEGO Ninjago: Kai sleutelhanger 7 cm

LEGO Ninjago: Kai sleutelhanger 7 cm op 123Bouwstenen.nl
LEGO Ninjago: Kai sleutelhanger Breng licht in de duisternis met deze stoere sleutelhanger. Dankzij de twee felle LED lampen in zijn benen, heb jij altijd een lamp bij de hand. Druk op de b ..

LEGO Ninjago: sleutelhanger Llyod

LEGO Ninjago: sleutelhanger Llyod op 123Bouwstenen.nl
Lego Ninjago: sleutelhanger Llyod Breng licht in het duisternis met deze stoere sleutelhanger. Dankzij de twee felle LED lampen in zijn benen, heb jij altijd een lamp bij de hand. Druk op d ..

LEGO Ninjago: sleutelhanger Nya

LEGO Ninjago: sleutelhanger Nya op 123Bouwstenen.nl
LEGO Ninjago: sleutelhanger Nya Breng licht in het duisternis met deze stoere sleutelhanger. Dankzij de twee felle LED lampen in zijn benen, heb jij altijd een lamp bij de hand. Druk op de ..

LEGO Ninjago: nachtlamp Lloyd groen

LEGO Ninjago: nachtlamp Lloyd groen op 123Bouwstenen.nl
LEGO Ninjago: nachtlamp Lloyd Versier jouw kamer met deze stoere LEGO Ninjago lamp. De lamp heeft vier LED lampjes, die een zacht licht in de kinderkamer verspreidden. Na 30 minuten schakel ..

LEGO Ninjago: Kai LED zaklamp 20 cm

LEGO Ninjago: Kai LED zaklamp 20 cm op 123Bouwstenen.nl
LEGO Ninjago: Kai LED zaklamp Breng licht in de duisternis met deze stoere zaklamp van Kai. Deze LEGO pop heeft in zijn beweegbare benen twee LED lampen. Hiermee richt je het licht altijd p ..

LEGO Ninjago Zeppelin (70603)

LEGO Ninjago Zeppelin (70603) op 123Bouwstenen.nl
LEGO Ninjago Aanvalszeppelin Pas op voor het krachtige boordgeschut van de aanvalszeppelin en voor het dynamiet dat door een luik in de vloer wordt gegooid. Open het vuur met de ijsnopschie ..

LEGO Ninjago Spinjitzu dekbedovertrek 140 x 200 cm

LEGO Ninjago Spinjitzu dekbedovertrek 140 x 200 cm op 123Bouwstenen.nl
LEGO Ninjago Spinjitzu dekbedovertrek Stoer dekbedovertrek voor de echte LEGO fan! Op het dekbed staat een afbeelding van LEGO Ninjago Spinjitzu. Specificaties: Kleur: multicolor Materiaal: ..

LEGO Ninjago De draak van Meester Wu 70734

LEGO Ninjago De draak van Meester Wu 70734 op 123Bouwstenen.nl
Verdedig het Aerozwaard met de draak van Meester Wu tegen Boogschietmeester Soul Archer en zijn Spokenleger met deze gavle LEGO Ninjago-set!

LEGO Ninjago Aanval van de Morro draak 70736

LEGO Ninjago Aanval van de Morro draak 70736 op 123Bouwstenen.nl
Ben je klaar voor actie? De LEGO Ninjago-set bevat Kai, Jay, duivelse Groene Ninja, Ketenmeester Wrayth, Spookstrijder Cowler en Spookstrijder Yokai.

LEGO Juniors Ninjago slangenduel 10722

LEGO Juniors Ninjago slangenduel 10722 op 123Bouwstenen.nl
In deze LEGO Juniors Ninjago-set probeert Lasha de gouden slangenstaf te veroveren. Help jij Kai in de strijd tegen deze sluwe slechterik? LEGO-nr. 10722

LEGO Ninjago Haaienvliegtuig 70601

LEGO Ninjago Haaienvliegtuig 70601 op 123Bouwstenen.nl
Scheer door de lucht met Lloyd en zijn vliegende drone annex jetpack en val Flintlockes Haaienvliegtuig aan met deze leuke LEGO Ninjago-set! LEGO-nr. 70601

LEGO Ninjago aanvalszeppelin 70603

LEGO Ninjago aanvalszeppelin 70603 op 123Bouwstenen.nl
Pas op voor het krachtige boordgeschut van deze LEGO Ninjago aanvalszeppelin! Met aan boord een boegkanon, twee noppenschieters en een valluik in de vloer om vaten dynamiet uit te droppen. ..

LEGO Ninjago Tiger Widow eiland 70604

LEGO Ninjago Tiger Widow eiland 70604 op 123Bouwstenen.nl
Beleef eindeloze actie met deze LEGO Ninjago Tiger Widow eiland-speelset! LEGO nr. 70604

LEGO Ninjago Tempel van Airjitzu 70751

LEGO Ninjago Tempel van Airjitzu 70751 op 123Bouwstenen.nl
Met deze leuke set van LEGO bouw je de prachtige Ninjago Tempel van Airjitzu! LEGO-nr. 70751
Vanaf €229,99

LEGO Ninjago Rock Roader 70589

LEGO Ninjago Rock Roader 70589 op 123Bouwstenen.nl
Ga ten aanval op het basiskamp van de strijders van het Stenen Leger met dit Ninjago Rock Roader-voertuig van LEGO! LEGO-nr. 70589

LEGO Ninjago redding M.E.C. 70592

LEGO Ninjago redding M.E.C. 70592 op 123Bouwstenen.nl
Bedenk fantastische mechaduels tussen premiejager Ronin en de Skulkin-strijders met deze LEGO Ninjago redding M.E.C.-set. LEGO-nr. 70592

LEGO Ninjago de groene NRG draak 70593

LEGO Ninjago de groene NRG draak 70593 op 123Bouwstenen.nl
Val de uitkijktoren van de luchtpiraten aan met de in allerlei standen verstelbare groene NRG-draak met deze LEGO Ninjago-speelset! LEGO-nr. 70593

LEGO Ninjago Ultra Stealth Raider 70595

LEGO Ninjago Ultra Stealth Raider 70595 op 123Bouwstenen.nl
Neem het met deze LEGO Ninjago 4-in-1-Ultra Stealth Raider op tegen Meester Chens Chenosaurus, zijn slangenstrijders en Meester Yang. LEGO-nr. 70595

LEGO Ninjago Samurai X grottenchaos 70596

LEGO Ninjago Samurai X grottenchaos 70596 op 123Bouwstenen.nl
Bouw met deze LEGO Ninjago-speelset allerlei voertuigen en verdedig de legendarische Samurai X-grot tegen de indringers. LEGO-nr. 70596
Vanaf €119,99

LEGO Ninjago Airjitzu arena 70590

LEGO Ninjago Airjitzu arena 70590 op 123Bouwstenen.nl
Leer de ninjavechttechnieken beheersen in deze coole Ninjago Airjitzu-arena van LEGO! LEGO-nr. 70590

LEGO Ninjago Jay sleutelhanger met licht

LEGO Ninjago Jay sleutelhanger met licht op 123Bouwstenen.nl
LEGO introduceert de Ninjago Jay sleutelhanger met licht en beweegbare armen en benen.

LEGO Ninjago Kai sleutelhanger met licht

LEGO Ninjago Kai sleutelhanger met licht op 123Bouwstenen.nl
LEGO introduceert de Ninjago Kai sleutelhanger met licht en beweegbare armen en benen.

LEGO Ninjago Kai hoofdlamp

LEGO Ninjago Kai hoofdlamp op 123Bouwstenen.nl
LEGO introduceert het Ninjago Kai hoofdlampje met licht en beweegbare armen en benen.

LEGO Ninjago Jay nachtlamp

LEGO Ninjago Jay nachtlamp op 123Bouwstenen.nl
LEGO introduceert de LEGO Ninjago Jay nachtlamp. De lamp gaat na 30 minuten automatisch uit.
Resultaten 1 tot 49 (van de 74 resultaten)