123Bouwstenen - Lego | Alle producten in de rubriek Lego elves

Producten in het thema LEGO Elves

Emily Jones gaat op een onverwachte en magische reis, ga met haar mee met LEGO Elves. Emily Jones belandt door een mysterieus portaal in de tuin van haar grootmoeder in de magische wereld van de elfjes. Vier elfjes helpen Emily op haar zoektocht naar huis, dit doen ze door de sleutels te verzamelen die ze daarvoor nodig heeft.

Resultaten 1 tot 6 (van de 6 resultaten)


LEGO® Elves 41180 Raganas Magische Schaduwkasteel 8 ..

LEGO® Elves 41180 Raganas Magische Schaduwkasteel 8-12 jaar op 123Bouwstenen
LEGO® Elves 41180 Raganas Magische Schaduwkasteel Help Naida en Aira binnen te komen in het magische schaduwkasteel voor het beslissende duel met Ragana! Dring binnen in het kasteel en ga ..

LEGO® Elves 41179 Koninginnendraakredding 9-14 jaar

LEGO® Elves 41179 Koninginnendraakredding 9-14 jaar op 123Bouwstenen
LEGO® Elves 41179 Koninginnendraakredding De handlanger van de elfenheks, Dusti de sluwe vos, bewaakt de kasteeltoren met de gevangen drakenkoningin! Help Emily Jones en Azari binnen te dr ..

LEGO Elves Draak Redding (41179)

LEGO Elves Draak Redding (41179) op 123Bouwstenen
Lego Elves: Draak Redding De handlanger van de elfenheks, Dusti de sluwe vos, bewaakt de kasteeltoren met de gevangen drakenkoningin! Help Emily Jones en Azari binnen te dringen en de sleut ..

41176 Lego Elves De geheime markt

41176 Lego Elves De geheime markt op 123Bouwstenen
Ga samen met Farran en Aira naar de Geheime Markt en vindt het Boek der Draken! In deze Lego bouwset zitten vele kunststof bouwstenen maar ook vele inspirerende accessoires waarmee jij je e ..

41175 Lego Elves De Lavagrot van de Vuurdraak

41175 Lego Elves De Lavagrot van de Vuurdraak op 123Bouwstenen
Ontdek samen met Emily Jones en vuurelf Azari Firedancer de lavagrot! Maak kennis met Zonya de vuurdraak en gebruik de magische vuurkrachten van Azari om binnen te geraken in de lavagrot. O ..

41172 Lego Elves Het Waterdraak avontuur

41172 Lego Elves Het Waterdraak avontuur op 123Bouwstenen
Ontdek de geheime wereld van de elfjes in Lego Elves land! Ga mee op avontuur en spring op de rug van de prachtige blauwe waterdraak en ontdek alle mysteries van de elfjes! Eigenschappen: L ..

De magische wereld van Emily Jones

Betreed de magische wereld van de LEGO Elves met Emily Jones. Ze wordt tijdens een wandeling in de tuin van haar oma ineens door een magisch portaal naar een totaal andere wereld getransporteerd. Deze andere wereld is de wereld van de Elfen, en daar belandt ze precies in het boomhuis van de Elfen. Ga samen met Emily op onderzoek in haar nieuwe wereld en maak kennis met de Azari Firedancer, de Vuurelf, en Farran Leafshade en de Aarde-elf. Verzamel alle sets om zo alle sleutels te vinden en daarmee Emily Jones terug te kunnen sturen naar haar eigen wereld.