123Bouwstenen - | Nieuwe LEGO Friends DVD op 22 februari uitgebracht

Nieuwe LEGO Friends DVD op 22 februari uitgebracht

Nieuwe LEGO Friends DVD op 22 februari uitgebracht | 123BouwstenenWarner Bros. Home Entertainment brengt op 22 februari het derde seizoen van de fantasierijke serie LEGO Friends uit op DVD. Met het derde seizoen van LEGO Friends kun je meegaan op de avonturen van de vijf vriendinnen Mia, Emma, Stephanie, Andrea en Olivia in Heartlake City. Verzamel je eigen vriendinnen en mis niets van de gloednieuwe LEGO Friends volume 3, vanaf 22 februari op DVD.
In het levendige en prachtige Heartlake City wonen vijf vriendinnen: Olivia, Stephanie, Andrea, Mia en Emma. Samen beleven zij avonturen, hebben ontzettend veel pret, doen ontdekkingen, bedenken slimme oplossingen en zingen liedjes. In dit gloednieuwe avontuur doen de vriendinnen mee aan een schoolwedstrijd om kans te maken om echte dolfijnen te gaan zien, maar niet alles loopt zoals gepland. De meisjes komen erachter dat sommige dolfijnen in gevaar zijn, dus combineren ze hun verschillende interesses en gezamenlijke creativiteit, maar lukt het hen om de dolfijnen te redden?

De vriendinnen


- Olivia: Ze is het belangrijkste karakter van de serie. Ze is een milieuactiviste en erg intelligent. Ze geniet van de wetenschap, wandelen, fotograferen, school en tekenen.
- Stephanie: De natuurlijke, zelfverzekerde leider van het stel is Stephanie. Ze is erg sociaal, creatief, georganiseerd en houdt van feestjes plannen, verhalen schrijven en ballet.
- Emma: Als fashionista van de groep is Emma het trendy meisje. Ze maakt sieraden en houdt van interieur design en make-overs in welke vorm dan ook!
- Mia: De roodharige dierenliefhebber Mia is vegetariër. Ze brengt haar vrije tijd het liefste door met dieren en is goed in sport. Daarnaast kan ze drummen, houdt ze van goocheltrucs en is ze de meest koppige van het stel.
- Andrea: De muzikant van de groep is Andrea, ze is een getalenteerde zangeres die haar eigen liedjes schrijft. Ze houdt van alles wat met muziek te maken heeft, ze kan ze geweldig koken en ze werkt in een café.

Releasedatum: 22 februari 2017
Speelduur: 3 afleveringen van 21 minuten
Kijkwijzer: alle leeftijden

LEGO Disney Friends - Nieuwe DVD


Voor een overzicht van alles van LEGO Friends kijk je hier!

Dit bericht is geplaatst op 16 februari 2017
Laatste update: 17 februari 2017

Reacties op Nieuwe LEGO Friends DVD op 22 februari uitgebracht:

Er zijn nog geen reacties geplaatst, gebruik het reactieformulier om als eerste een reactie te geven.